Onafhankelijke Marktplaats-app krijgt update voor iOS 4

De Marktplaats-app van Mediabunker heeft een update gekregen, met aanpassingen voor iOS 4, betere performance en

marktplaatsDe Marktplaats-applicatie van Mediabunker heeft een update gekregen voor iOS 4. Naast ondersteuning voor het hogere resolutie Retina Display is er ook aan multasking en Fast App Switching gedacht. Behalve opgeloste bugs is de applicatie in het algemeen geoptimaliseerd, waardoor deze sneller is en het laden van de info minder lang duurt. Dit is gerealiseerd door de hoeveelheid code te verminderen en meer caching toe te passen Er zitten ook een paar nieuwe opties in.

Je kunt bijvoorbeeld de iPhone kantelen om alle zoekresultaten in een coverflow-weergave te bekijken. Per gebruiker krijg je meer advertenties te zien. En je kunt de zoekgeschiedenis aanpassen en verwijderen.

Een paar dagen geleden kwam de update al even beschikbaar, maar werd tijdelijk teruggehaald vanwege een bug. De ontwikkelaar heeft het snel opgelost en sinds vandaag kun je de update nu probleemloos installeren. De Marktplaats App is gemaakt door een onafhankelijke ontwikkelaar en heeft dus niets te maken met de app van Marktplaats zelf.

Downloaden: Marktplaats App (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2010, 13:41
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen marktplaats, tweedehands

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.