Lowlands 2010 voor de iPhone beschikbaar

Lowlands 2010 heeft een officiële iPhone-applicatie gekregen. Met deze app krijg je het programma, info over artiesten en een LowMap met BuddyFinder.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

lowlands 2010Net als vorig jaar heeft ontwikkelaar The Saints ook dit jaar een officiële iPhone-applicatie voor muziekfestival Lowlands uitgebracht. Ze zijn ruim op tijd, want Lowlands vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 22 augustus 2010 in Biddinghuizen. De applicatie bevat een onderdeel met het laatste nieuws, een programmaboekje met een overzicht van alle optredens en een overzicht van alle artiesten die komen optreden. Via de applicatie kun je kaarten winnen voor de Converse Fastlane, zodat je niet in de rij hoeft te staan bij de ingang.

Natuurlijk bevat de app dit jaar ook weer een LowMap, waarmee je via de BuddyFinder in de gaten kunt houden waar je vrienden zijn. Je maakt daarbij een kanaal aan (aan de hand van een codewoord), zodat je elkaar kunt terugvinden. Telefoon leeg? Op de LowMap staat waar je terecht kunt voor de mobiele oplaadservice.

lowlands iphone

Naast de iPhone-applicatie is er dit jaar ook weer een Android-versie van de app. Beide hebben een startscherm waar de opties Nieuws, Artiesten, Programma en dergelijke overzichtelijk onder elkaar staan. In de app zit een easter egg: door je iPhone te schudden krijg je ‘Crazy Zin In’ van The Opposites te horen. Verder is er een demonstratievideo te zien waarin 3FM-dj Michiel Veenstra laat zien hoe de app werkt. Heb je een ander type telefoon (dus geen iPhone of Android-toestel), dan kun je een poging doen om passende versie van de app binnen te halen door een sms’je met de tekst LOWMAP naar 3010 te sturen.


Downloaden:
Lowlands 2010 (gratis)
Via: Lowlove.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2013, 14:08
Categorieën Muziek, Nederlandse apps
Onderwerpen festival, lowlands, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.