Mailbox-app uitgebreid met slimme snoozefunctie

Mailbox heeft een update gekregen en kan nu meerdere e-mails tegelijk archiveren of wissen. Ook zit er een slimme snoozefunctie in, die rekening houdt met het tijdstip van de dag.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mailbox-post-itDe Mailbox-app van ontwikkelaar Orchestra heeft vanavond een update gekregen. Er zitten drie verbeteringen in versie 1.2, waardoor je nog prettiger je mailbox kunt leegmaken. Een slimmere snoozefunctie zorgt ervoor dat de herinneringen aan het behandelen van e-mailtjes worden aangepast aan de tijd van de dag en het moment in de week. Mailbox heeft als bijzonderheid dat je mailtjes door te vegen kunt archiveren of wissen; maar dat ging tot nu toe met één item per swipe. In de update is dat nu uitgebreid naar meerdere items, zodat je spam en andere onzin razendsnel aan je blik kunt onttrekken. De Makers van Mailbox hebben ook wat interface-verbeteringen doorgevoerd.

Dat laatste houdt in dat je bij het dubbeltappen op een naam meteen het e-mailadres te zien krijgt. Verder zijn er nog wat bugfixes doorgevoerd om de puntjes op de i te zetten. Mailbox is een e-mailapp waarbij je e-mailberichten als taken behandelt. Zo kun je een e-mail doorschuiven naar later op de dag, morgen of komend weekend. Sommige e-mailtjes kosten immers meer denktijd en er zijn ook e-mailtjes die helemaal geen haast hebben. Het doel is om uiteindelijk met een lege inbox te eindigen. Vorige week verscheen een app die zich graag als alternatief voor Mailbox op de kaart zet, Mail Pilot. Maar er hangt wel een fors prijskaartje van €14 aan, terwijl Mailbox helemaal gratis is. Het enige nadeel is dat je in de wachtrij moet gaan staan, voordat je de app kunt gebruiken. Meer weten? We schreven een uitgebreide review over Mailbox.

Update: De slimme snoozefunctie werkt automatisch. Je hoeft dus geen instellingen te wijzingen.

Downloaden: Mailbox (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2013, 10:27
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.