Now 3.0: vernieuwde interface, video-ondersteuning

iPhone-app Now laat al langer aan de hand van Instagram-foto's zien wat er allemaal te doen is. Versie 3.0 heeft een nieuwe interface.

Now icooniPhone-applicatie Now is voorzien van een fikse update, die vooral de interface heeft veranderd. Met Now kun je al langer aan de hand van Instagram-foto’s zien wat voor interessante evenementen er in de buurt bezig zijn. De update introduceert ook de mogelijkheid om je omgeving met gemaakte video’s te verkennen, maar het lijkt erop dat je dan eerst met Facebook moet inloggen.

Now 3.0 screenshotHoewel de update-informatie op nieuwe videomogelijkheden wijst, zijn wij de optie na een zoektocht nog niet tegengekomen. Het kan zijn dat video’s geleidelijk worden uitgerold, of zijn beperkt tot een aantal locaties.

De nieuwe interface ligt wel goed. De app laat in eerste instantie een kaart zien met interessante locaties om jou heen. Geef een tap op een plek en een collage met foto’s wordt het scherm in gebracht. Met een swipe ga je naar andere collages met plekken in de buurt. De kaart bovenin beeld beweegt dan automatisch mee naar deze andere plek.

De vorige keer dat we Now onder handen namen, bleek dat je wel in een drukbezocht gebied moest zijn om een relevant aanbod aan locaties te zien. Dat is nog steeds het geval: in Amsterdam is er een hoop te doen en te bekijken, maar in bijvoorbeeld Leiden heb je weinig aan de app.

Downloaden: Now. (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2013, 21:33
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.