Mail-app Dispatch voortaan Nederlandstalig en met TextExpander-verbeteringen

Mail-app Dispatch is na de laatste update volledig Nederlandstalig. Daarnaast ondersteunt de applicatie fill-in snippets via TextExpander.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

DispatchMail-app Dispatch heeft zijn grootste update tot nu toe gekregen. In deze nieuwe versie zijn een reeks nieuwe talen toegevoegd, waaronder ook het Nederlands. De app is hierdoor voortaan volledig in onze eigen taal te gebruiken. TextExpander-ondersteuning in Dispatch is bovendien uitgebreid en daardoor een stuk nuttiger. De app ondersteunt nu fill-in snippets via TextExpander touch.

De nieuwe snippet-ondersteuning in Dispatch maakt het makkelijker om een volledig opgemaakte reactiemail in Dispatch te krijgen. Bij het gebruik van zo’n tekst wordt ruimte overgelaten voor bepaalde variabelen, voor bijvoorbeeld de datum die je in een mail wil noemen of de naam van de ontvanger. In mei dit jaar werden fill-in snippets toegevoegd aan TextExpander voor iOS.

De verbeterde TextExpander-ondersteuning is exact wat je van Dispatch zou mogen verwachten. De mail-app specialiseert zich namelijk in het geven van snelle antwoorden en het verwerken van e-mails, iets waarbij een snelle reactiemail vanuit TextExpander ook van pas kan komen.

Dispatch kost normaliter €4,49, maar de app is de rest van de week in prijs verlaagd ter viering van de update. Kijk goed in de App Store of de prijsverlaging nog geldt voordat je op de downloadknop drukt – er is altijd een kans dat je dit artikel pas leest op het moment dat de actie is verlopen.

Downloaden: Dispatch (€2,69, was €4,49, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2014, 10:25
Categorie Productiviteit
Onderwerpen dispatch, e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.