Magistrale iPad-game Superbrothers: Sword & Sorcery vandaag goedkoop

Superbrothers: Sword & Sorcery EP is het meest kunstzinnige spel op de iPad. Het is tijdelijk goedkoop verkrijgbaar en dat geldt ook voor de artistieke soundtrack van de iPad-game.

Superbrothers EP voor iPad tijdelijk goedkoopSuperbrothers: Sword & Sorcery is één van de games voor de iPad die prijkt in onze Top 10-lijst met games die een nieuwe iPad-eigenaar blind kan kopen. Het is een kunstzinnig ontdekkingsspel met een nooit eerder vertoonde visuele stijl. Af en toe trek je zwaard en schild om een gevecht aan te gaan (door eenvoudig op icoontjes te drukken), maar de meeste tijd zal je spenderen aan het rondsnuffelen in een onbekende wereld die erom smeekt ontdekt te worden. Sluit jezelf op, zet een koptelefoon op en laat jezelf gáán. Behalve het spel is ook de soundtrack tijdelijk érg goedkoop.

Op de website Bandcamp biedt componist Jim Guthrie de muziek van Superbrothers: Sword & Sorcery EP alleen vandaag gratis aan. Althans: waar je normaal 8 dollar betaalt voor het album met 27 elektronische, vervreemdende nummers, mag je nu zelf bepalen wat je betaalt. De soundtrack gaat hand in hand met de spelervaring die Superbrothers biedt. De onderstaande video van SlidetoPlay geeft slechts een korte indruk van dit eigenzinnige spel, dat zich werkelijk nergens mee laat vergelijken.

Downloaden: Superbrothers: Sword & Sorcery EP (tijdelijk €1,59, anders €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2011, 18:45
Categorie Games
Onderwerpen aanbieding, soundtracking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.