Lowlove: offline festivalgids voor Lowlands

Lowlands-site Lowlove heeft een app uitgebracht waarin het blokkenschema van het muziekfestival wordt getoond. Hierdoor kun je tijdens het feest altijd kijken wanneer de volgende artiest begint. Via push-berichten word je herinnerd wanneer je volgende favoriet begint.

LowloveLowlands-bezoekers zijn sinds 27 juli al druk aan het puzzelen: toen werd het blokkenschema van het festival onthuld, waarin gedetailleerd staat aangegeven wanneer welke artiest speelt. Lowlove, een onafhankelijke website over Lowlands, speelt hier slim op in door de informatie in een app te bundelen. Dit maakt het schema handzamer, maar helpt je via push notificaties ook herinneren wanneer een artiest begint met spelen. Alle informatie bevindt zich in de app, waardoor hij zonder internetverbinding ook nog goed werkt. Dat is maar goed ook, want een goede mobiele verbinding heb je op een festival zelden.

In de app scroll je horizontaal door het blokkenschema heen. Heb je een artiest gevonden waar je interesse in hebt, dan tap je erop om te zien hoe laat hij of zij precies speelt. Door op het icoontje dat hierbij verschijnt te drukken stuur je het optreden naar je programma, waar je in lijstvorm alles dat je wil bezoeken ziet staan. Hieronder staat hoeveel dagen, uren en minuten het nog duurt totdat de act begint. Is het eenmaal zover, dan verstuurt de app een push notificatie naar je telefoon om je te herinneren.

Downloaden: Lowlove (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2011, 16:40
Categorie Muziek
Onderwerpen lowlands, schema

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.