HEMA-app voor iPhone: thuis checken of er voorraad is

HEMA heeft een iPhone-app uitgebracht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hema badtextielWarenhuis HEMA heeft een app uitgebracht met een opvallende nieuwe functie: een streepjescodescanner. Daarmee kun je thuis meteen scannen of bepaalde producten nog op voorraad zijn in jouw dichtstbijzijnde winkel. Is de omfietswijn op of de zak stroopwafels leeg, dan scan je de streepjescode van een oude verpakking om meteen te zien of er voldoende voorraad is. De streepjescodescanner is ook in de winkel te gebruiken: zie je in de winkel een shirt of bh die niet meer in jouw maat voorradig is, dan scan je het label om de gewenste maat via de webshop te bestellen. Natuurlijk heeft HEMA er ook wat voorspelbare functies in gestopt, zoals een overzicht van de winkels en doorbladeren van de folder.

hema tompouce 1Bij elk product kun je uitgebreide informatie opvragen. Bijvoorbeeld bij een tompouce: behalve de prijs zie je ook een productomschrijving (“gebakken bladerdeegplakken gevuld met banketbakkersroom gedecoreerd met gekleurde fondant”), maar ook de afmetingen (4 x 10 cm), de portiegrootte (1 persoon) en een aangehechte PDF met exacte ingrediënten. Dat is handig voor mensen die bijvoorbeeld een pinda-allergie hebben, maar de PDF is niet geoptimaliseerd voor het iPhone-scherm en daardoor niet leesbaar (je kunt ook niet inzoomen en de app is niet geoptimaliseerd voor iPad). Bij wijn zie je prijs, herkomst, aanbevolen drinktemperatuur, bijpassend voedsel en meer. Als je op de desktop en in de app ingelogd bent, zullen de gegevens online gesynchroniseerd blijven. Bijna het hele assortiment is vanuit de app te bestellen, maar de bekende rookworst ontbreekt.

Wie vaker producten via de webshop van de HEMA bestelt, kan handig gebruik maken van de favorietenfunctie. Daarmee heb je alle favoriete HEMA-producten onder handbereik. HEMA verkoopt producten die elders niet te koop zijn en die je al via de normale webshop kon bestellen. Met deze app is HEMA een van de eerste grote winkelketens waarmee je ook makkelijk via je iPhone en Android-toestel kunt shoppen.

Downloaden: HEMA (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

hema tompouce 2 hema tompouce 3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2013, 19:51
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen schema, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.