Fotoboek ROOM for thought nu te bestellen

Je kan nu je eigen fotodagboek printen van ROOM for thought. Dat doe je bij de Hema voor €14,95 op mijdezat papier.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

ROOM for thought fotoboek bestellen iPhoneDe foto’s die je van elke dag in 2013 schoot in ROOM for thought? Die kunnen nu gedrukt worden. De ludieke Nederlandse fotodagboek-app is een samenwerking met de Hema aangegaan om je foto’s te laten drukken. Voor 14,95 euro krijg je je dagboek in boekvorm geprint. Dat gebeurt op zijdemat fotopapier van 10 bij 10 centimeter. Gisteren kreeg ROOM for thought nog een update je aanmoedigt ook in 2014 nog een fotodagboek bij te houden.

ROOM for thought fotoboek meldingDe kans dat je elke dag een leuke foto hebt geschoten in 2013, is waarschijnlijk niet zo groot. De applicatie verstuurt elke dag een pushbericht en pas vanaf dat moment mag je een foto schieten waarmee je jouw dag vastlegt. Dat wil nog wel eens gebeuren als je na de sportwedstrijd gewoon weer onderuit gezakt bent op de bank, bijvoorbeeld.

Gelukkig is het fotoboek met 14,95 euro niet duur. Bij het openen van de geüpdatete applicatie zie je een pop-up melding, waarna je je volledige naam en mailadres invoert voor verdere details over de bestelling. Een vervolgmail wijst je naar de webshop van de Hema, waarbij er nog 1,50 euro verwerkingskosten over de bestelling heen komt. Je kan het fotoboek afhalen bij een filiaal naar keuze of het fotoboek thuis laten bezorgen voor 2,95 euro meer. Voordat je de bestelling afrondt, kan je het resultaat op het scherm al inzien.

In de laatste update heeft ROOM for thought een set nieuwe 10-seconden animaties die je voor het nemen van je dagfoto te zien krijgt. De applicatie is héél licht strakgetrokken voor iOS 7 en moet sneller zijn dan voorheen. In de nieuwssectie lees je nu bovendien volledige nieuwsberichten en dus geen berichten meer die na twee zinnen stoppen.

Downloaden: ROOM for thought (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Met dank aan Koen voor de tip

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:39
Categorie Apps
Onderwerpen dagboek, room for thought, schema

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.