Lite: Zen Bound, Galaga Remix, Big Fun Racing, Lights Off

Er zijn weer nieuwe Lite-versies van iPhone-games verschenen. Probeer gratis uit of Zen Bound, Galaga Remix, Big Fun Racing en Lights Off iets voor jou zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

zen boundEr zijn weer een aantal ontwikkelaars die een gratis Lite-versie van hun game in de App Store hebben gezet. Een erg bekende naam is Zen Bound van ontwikkelaar Secret Exit, de game waarbij je voorwerpen met touw moet ontwikkelen. Het is een absolute tegenpool van de vele actiegames die in de App Store verkrijgbaar zijn. De Lite-versie bevat maar twee levels; dat lijkt weinig maar is genoeg om te ontdekken of het rondwikkelen van touw rond een houten blok je kan blijven boeien.

galaga remixGalaga Remix is een spelletje van Namco, gebaseerd op het arcadespelletje uit de jaren 80. De Remix-versie bevat extra functies zoals intense boss-gevechten, 9 power-ups en meerdere achtergrondbeelden. In feite gewoon een schietspelletje in het heelal, met wat extra’s. De volledige versie van deze game kost $5,99/€4,99 dus het niet onverstandig om eerst te kijken of het wat is. Namco heeft inmiddels heel wat spelletjes in de App Store, waaronder het recent gelanceerde Inspector Gadget.

big fun racingBig Fun Racing is een spelletje waarbij je in een soort speelgoedauto door een kamer rijdt en over allerlei obstakels moet springen. Er zijn 8 verschillende stunttracks en 6 auto’s in de Lite-versie. Koop je de volledige versie van Big Fun Racing, dan heb je meer dan 50 tracks en nog extra downloadbare tracks tot je beschikking. Je bestuurt het autootje in Big Fun Racing als een echte auto: door de iPhone te roteren gooi je het stuur om.

Steve Troughton-Smith is de man die heel wat geld verdiende met zijn simpele spelletje Lights Off. In deze game moet je proberen om alle lampen uit te schakelen. Schakel je de ene lamp uit, dan gaat er echter weer een andere aan. Uit de beschrijving in de App Store wordt niet helemaal duidelijk wat de beperkingen in deze gratis versie zijn. De game (en de animaties) zijn mooi uitgevoerd en worden goed gewaardeerd.

Installeren: Zen Bound Lite, Galaga Remix, Big Fun Racing, Lights Off (allemaal gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:37
Categorie Games
Onderwerpen racegame, scribblenauts remix, zen bound

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.