iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Tunnel Shoot vandaag gratis te downloaden (+ 9 andere apps)

Tunnel Shoot is vandaag gratis te downloaden, net als 9 andere apps die de moeite waard zijn, zoals Guide to Sushi en Fish Soccer.

tunnel shootBackflip Studios geeft vandaag de game Tunnel Shoot gratis weg. Tunnel Shoot is een universeel schietspel in een tunnel, geschikt voor iPhone en iPad. Doel van de game is om zo lang mogelijk in leven te blijven, terwijl je een tunnel met neonlichten probeert te doorkruisen. Onderweg kom je objecten en vijanden tegen die je moet zien te ontwijken. Nu zijn er wel meer tunnelgames in de App Store te vinden, maar Backflip Studios is een aanbieder die veel mensen al zullen kennen van de botengame Harbor Havoc 3D, de bowlinggame Strike Knight of de games Ragdoll Blaster en Paper Toss.

In Tunnel Shoot moet je onderweg groene edelstenen meepakken om punten te verzamelen. Je bedient de game door de iPhone te kantelen. Voor het schieten en bommenwerpen zijn er knoppen op het scherm voorhanden. Je hebt maar een beperkte hoeveelheid munitie, dus je kunt niet in het wilde weg gaan schieten. Bovenin het scherm zie je aan de damage bar hoeveel schade je hebt opgelopen.

Downloaden: Tunnel Shoot (tijdelijk gratis -universele app, dus ook geschikt voor iPad)

Nog meer gratis apps hebben? Morgen is weer ons vaste overzicht, maar dit zijn alvast een paar suggesties voor games die je vandaag gratis kunt downloaden:
fish soccer

… en vergeet ook niet de eerder vandaag besproken game Civilization Revolution, die ook tijdelijk gratis is!

Het gaat hier om applicaties die tijdelijk gratis worden weggegeven door de ontwikkelaar. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de apps weer terug gaan naar hun normale prijs (soms duurt de actie maar een paar uur). Let dus op voordat je in iTunes op de koopknop klikt!

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2010, 18:40
Categorieën Games, Uncategorized
Onderwerpen gratis, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.