ebooks lezen

Lees een boek op de iPhone met Book.apps

Het scherm van de iPhone is zo scherp, dat ebooks eindelijk zouden kunnen doordringen. Met Book.apps is het mogelijk om electronische boeken op de iPhone te installeren, maar er is behoorlijk wat technisch inzicht voor nodig.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ebooks lezenEen van de dingen die ons het meest heeft verbaasd aan de iPhone is het haarscherpe beeld op het scherm. Webpagina’s, e-mails, je krijgt niet meer de onbedwingbare neiging om ze uit te printen. Zou dit dan ook de definitieve doorbraak vor het e-book kunnen betekenen? De iPhone is er in ieder geval klaar voor: met Book.apps.

Book.apps kan html- en tekst-documenten uit de map /media/eBooks inlezen en herkent ook submappen. Nu moet je de boeken nog handmatig met ipHUC naar de iPhone kopiëren, maar de bedenker is bezig met een project om ze ook automatisch te laten synchroniseren. De benodigde boeken haal je natuurlijk op Project Gutenberg of op Manybooks.net (helaas, nog geen Harry Potter gesignaleerd). Voor de doorsnee gebruiker is het helaas nog iets te technisch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2014, 20:16
Categorie Diensten
Onderwerpen boeken, ebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.