Kwekker: chatten met Hyves-vrienden op je iPhone

Kwekker is een (tijdelijk gratis) applicatie om te kwekken via Hyves op je iPhone. Kwekken kan namelijk niet in de officiële iPhone-applicatie van Hyves.

kwekkerKwekker is een nieuwe iPhone-applicatie om met je Hyves-vrienden te chatten. Vandaag is de applicatie gratis te downloaden, morgen moet je er €0,79 voor betalen en daarna wordt de prijs €1,59. De applicatie is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Tim van Elsloo (@timvanelsloo) en toont welke vrienden er online zijn om mee te kwekken. Bij elke vriend opent zich een chatscherm met gespreksballonnen, zoals we van de sms-applicatie op de iPhone kennen. De applicatie kan ook smileys aan en je kunt eenmaal gevoerde gesprekken later nog eens terugkijken.

kwekker hyves iphoneKwekker toont ook de profielfoto’s van Hyves-vrienden. Misschien vraag je je af waarom je voor het kwekken niet gewoon de officiële Hyves-applicatie zou gebruiken, maar die ondersteunt alleen krabbels en nog geen gekwek. Er waren al alternatieven zoals eBuddy en Nimbuzz (maximaal 200 vrienden) die wel toegang geven tot de chatgesprekken van Hyves, maar wie al die extra accounts niet nodig heeft en alleen Hyves wil zien, kan dat nu met Kwekker.

Hyves heeft zelf wel een desktopapplicatie met de naam Hyves Desktop (inloggen vereist) waarmee je kunt kwekken, foto’s uploaden, krabbels en e-mails versturen. Die is beschikbaar voor Mac, Windows en Linux.

Downloaden: Kwekker (gratis)
Let op: vanaf morgen €0,79, daarna €1,59
Via: Twitter, Tim van Elsloo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2010, 20:57
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, hyves

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.