Kolos: iPad-racegames spelen met stuurwiel

De Kolos is een racewiel waar je de iPad in kunt stoppen. Hierdoor kun je spellen zoals Real Racing 2 en Asphalt 7 spelen met een "echt" stuur.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Kolos racewiel 1iPad-spellen zoals Real Racing 2 en Asphalt 7 zijn te besturen door de iPad als een autostuur heen en weer te bewegen. De Kolos is een nieuw iPad-accessoire die het spelen van deze spellen een stuk realistischer moet maken. Door je iPad hier in te plaatsen, kun je een “echt” stuur gebruiken om de auto in een spel te besturen.

De Kolos is in feite een gewoon autostuur, met in het midden plek voor je iPad. Een speciale klem maakt het mogelijk om het stuur aan een tafel vast te schroeven, zodat hij niet alle kanten op beweegt terwijl je hem gebruikt. Je kunt het stuur ook losmaken van de bijbehorende klem, zodat je een game met het racewiel ook kunt spelen zonder dat hij vastzit.

Kolos racewiel 2

De makers van de Kolos proberen geld in te zamelen via Indiegogo om de productie van het iPad-racestuur te starten. Hier hebben ze minstens 150.000 dollar voor nodig. Door 50 dollar aan het project te doneren ben je bij een succesvol project verzekerd van een Kolos.

Update: Inmiddels is duidelijk dat Kolos het beoogde doel van 150.000 dollar niet heeft gehaald. Ze zamelden slechts 852 dollar in, ondanks het feit dat ze de prijs verlaagden van 130 naar 50 dollar en de benodigde investering verlaagden van 300.000 naar 150.000 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2013, 10:09
Categorie Games
Onderwerpen indiegogo, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.