Jelly Invaders: verdedig je planeet tegen buitenaardse wezens

Jelly Invaders is een grappig spelletje waarbij je de planeet tegen gummi-achtige indringers moet beschermen. Ze komen met parachutes naar beneden en jij moet ze tijdig neerschieten met je vuurkanon.

jelly invaders iconJelly Invaders is een nieuwe game van infinite Dreams, waarbij je je planeet moet beschermen tegen buitenaardse wezens. De game is ter introductie gratis te downloaden uit de App Store. Uit de lucht komen gummi-achtige wezentjes naar beneden vallen, voorzien van parachutes. Het zijn buitenaardse wezens die jouw planeet willen overnemen. Jij moet van onderuit het scherm ze met een vuurspuwend kanon vernietigen. Naarmate je hoger in de levels komt vallen er meer wezens naar beneden, zodat je harder moet werken om ze allemaal weg te schieten.

jelly invadersIn het filmpje hieronder lijkt het vrij simpel: je richt het kanon op de wezens en schiet met vuur, waarna ze verdwijnen. Je moet je echter een bepaalde volgorde van kleuren houden, die bovenin beeld te zien is. In een minigame leer je de game bedienen. Daarna volgt Jelly Defense, waarin het echte werk staat te wachten. Firmware 3.0 is vereist voor deze game en je kunt de scores publiceren via OpenFeint. De graphics, speelwijze en prijs zullen veel mensen aanspreken, maar de gamegeluidjes kunnen voor je omgeving wel knap vervelend worden.

Downloaden: Jelly Invaders (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2010, 18:37
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.