Jalema KM Registratie: simpele kilometerregistratie op iPhone

Jalema KM Registratie is een nieuwe iPhone-app voor kilometerregistratie zakelijk en privé. De applicatie blinkt uit in overzichtelijkheid.

Jalema KM Registratie logoAls je in aanmerking komt voor een kilometervergoeding voor een of meerdere auto’s, zijn er genoeg iPhone-apps die de papierstapel daarvoor kunnen verdrijven. Helaas zijn de meeste echter onnodig ingewikkeld ingedeeld. Jalema KM Registratie voor iPhone is de nieuwste variant van Nederlandse afkomst en weet het simpel te houden. In het spel voer je simpel een vaste rit, auto met kilometerstand en vergoeding in. Daarna zet je de app aan tijdens het rijden en houd je simpel je kilometerregistratie bij.

Als je geen batterij wilt verbruiken tijdens het rijden, kan je ook handmatig je rit invullen met een van de drie knoppen in het hoofdscherm. ‘Vul handig uw rit in’ heet die toch nog best bewerkelijke optie: je kiest een van je ingevoerde auto’s, geeft start- en einddatum in, start- en eindlocatie en de start en het eind van de kilometerstand. Ook geef je aan of de rit privé of zakelijk werd verreden. Met de laatste knop het het hoofdscherm, kan je je rithistorie bekijken.

De standaardinstellingen die je nodig hebt in een app voor kilometerregistratie, worden door Jalema KM Registratie overzichtelijk gepresenteerd: in de tabbladen onderin. Waar je in veel andere apps op die plekken functies hebt die je vaak bij de hand wilt hebben, zijn het nu de begininstellingen die je moet doorlopen: vaste ritten instellen, auto’s invoeren en vergoedingen voor privé en zakelijk aangeven. In het vierde tabblad kan je de recente rittengeschiedenis e-mailen als PDF-bestand. Het gaat razendsnel, maar ontbeert de mogelijkheid een duur in te stellen voor de factuur. Wel worden de verschillende auto’s automatisch als aparte facturen verstuurd.

Jalema KM Registratie is een overzichtelijke applicatie voor kilometerregistratie, maar kan net even de factuurinstelling missen die je nodig hebt. Aan de hand van de artikeltag Kilometerregistratie kan je soortgelijke apps vinden die wellicht wel aan je wensen voldoen.

Downloaden: Jalema KM Registratie (€4,49, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2012, 21:47
Categorieën Nederlandse apps, Zakelijk
Onderwerp kilometerregistratie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.