Iron Man 3 krijgt toernooien, nieuwe pantsers en baasgevechten

Gameloft heeft Iron Man 3 een update gegeven, met nieuwe pantsers, missies en eindbazen. Iron Man 3 is een free to play-game van Gameloft met stripheld Tony Start in de hoofdrol.

Iron Man 3Gameloft’s superheldengame Iron Man 3 heeft zijn eerste aanzienlijke update gekregen, met daarin twee nieuwe pakken om vrij te spelen, een reeks uitdagingen in het nieuwe ‘Mastery System’ en wekelijkse toernooien waarbij je een zo hoog mogelijke score moet zien te halen. Veel van deze toevoegingen moeten spelers ervan overtuigen om de game ook op langere termijn te blijven spelen.

Een nieuw missiesysteem moet de game ook iets langer leuk houden. Door opdrachten te vervullen kun je baasgevechten vrijspelen. Bij deze gevechten neem je het niet alleen op tegen vijanden uit de gelijknamige film, maar ook tegen personages uit de stripreeks.

Iron Man 3 is gratis te downloaden, maar maakt gebruik van het free-to-play-principe dat we onder andere in Real Racing 3 zagen. Het pantser van stripheld Tony Start raakt tijdens het spelen van missies steeds meer beschadigd, tot op het punt dat je hem moet repareren om verder te spelen. Deze reparaties kosten alleen tijd, waardoor je eventjes niet meer kunt spelen. Door geld neer te leggen kun je dit proces versnellen en gelijk weer doorspelen.

Downloaden: Iron Man 3 (gratis, in-app aankopen, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2013, 13:20
Categorie Games
Onderwerp iron man 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.