iPrijs vergelijkt prijzen van miljoenen producten

iPrijs is een nieuwe Nederlandse applicatie waarmee je prijzen kunt vergelijken. De app bevat volgens de maker prijzen van miljoenen producten, waarbij je de goedkoopste en de duurste prijs ziet.

iprijsDe applicatie Cheapspotter kostte €2,99 toen het werd gelanceerd, maar is inmiddels gedaald naar de wat makkelijker te verteren prijs van €0,79. Wie slim was pakte begin januari de app gratis mee, toen het via AppEvent werd weggegeven. Wie toch nog te ‘cheap’ is om €0,79 voor een geldbesparende app uit te geven kan sinds vandaag ook terecht bij iPrijs, een gratis Nederlandse app waarmee je prijzen kunt opzoeken en vergelijken van – naar eigen zeggen, we hebben ze niet nageteld – miljoenen producten. De app vergelijkt prijzen van vrijwel alle winkels die een bepaald product aanbieden.

iPrijs toont bij een zoektocht naar ‘iphone’ ook allerlei accessoires die je voor de iPhone zou kunnen aanschaffen, dus een slimme zoekterm is aan te bevelen. Vanuit de applicatie kun je meteen het product bestellen, al zullen veel mensen die laatste stap toch het liefst via de desktop doen. Je kunt zoeken op basis van productnaam of op barcode (EAN).

Downloaden: iPrijs (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2010, 13:07
Categorie Diensten
Onderwerpen prijsvergelijking, vergelijking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.