iPad-game We Thieves vandaag gratis te downloaden

We Thieves is vandaag gratis te downloaden. In de game moet je zorgen dat een groep dieren de kraak van hun leven kunnen plegen en niet door de politie gepakt worden.

we thieves ipadWe Thieves is een physics-puzzelgame in cartoonstijl. De game is geschikt voor alle leeftijden en bevat grappige animaties, maar tegelijk moet je rekening houden met natuurkundige wetten uit de echte wereld. In deze game heb je te maken met een groep dieren die in het normale leven meesterdieven zijn. Ze zijn op zoek naar juwelen en je moet ze daarbij helpen om te voorkomen dat ze worden gearresteerd. Je moet bommen plaatsen en sloten openbreken.

we thievesOok moet je ze helpen te ontsnappen uit gevangenschap. Uiteindelijk moeten de dieren uitkomen bij de grote stalen kluis, die gevuld is met waardevolle spullen. Door samen te werken hebben ze al veel klussen geklaard. Jij moet zorgen dat ze nu opnieuw de kluis kunnen kraken en daarna ongedeerd ontsnappen. Elk karakter heeft andere eigenschappen en maakt andere geluiden. De HD-versie bevat 30 levels, waarbij er nog meer levels zullen worden toegevoegd. Je kunt scores uitwisselen met anderen via Game Center.

We Thieves HD (vandaag gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2011, 20:20
Categorie Games
Onderwerpen game, gratis, korting, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.