iPad-app Mixel uit de App Store gehaald

De iPad-applicatie Mixel is door de ontwikkelaar uit de App Store verwijderd. Er zouden niet genoeg mensen de app gebruiken om er succesvol geld mee te verdienen.

MixelEind 2011 schreven we nog over Mixel, een iPad-app waarmee je collages kunt maken om te delen op Facebook. De ontwikkelaar van Mixel heeft de app echter uit de App Store gehaald. Hij zou niet door genoeg mensen gebruikt worden om hem succesvol draaiende te houden. Mixel was gemaakt door Khoi Vinh, voormalig design director van de website The New York Times. Een vervanger voor Mixel is inmiddels al in ontwikkeling.

Mixel was gratis te downloaden in de App Store. Vinh zei in november tegen Venturebeat te kijken naar verschillende manieren om alsnog geld te verdienen. Zo zouden er in-app aankopen toegevoegd kunnen worden, of kon er in de toekomst wellicht betaald worden voor bijvoorbeeld t-shirts en bekers met jouw collage er op.

Vinh’s ontwikkelstudio Lascoux werkt nu al aan een nieuwe app, waarin je ook collages kunt maken op de iPad. Deze app zal naar alle waarschijnlijkheid onderdelen bevatten uit de nu verwijderde applicatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2012, 13:21
Categorie Uncategorized
Onderwerp mixel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.