iOS game-update: PlayStation All-Stars Island 2.0, Heroes & Castles en Dark Nebula 2 HD

Dark Nebula 2 is terug in HD, Heroes & Castles voor iPhone en iPad kreeg een grote update en Gravity Rush in PlayStation All-Stars Island.

GU MA Heroes and Castles updateNa Uncharted is een nieuwe franchise die voorheen voorbehouden was aan de PlayStation speelbaar op de iPhone en iPad. De reclamegame PlayStation All-Stars Island heeft met Gravity Rush een nieuw hoofdstuk, al gaat het wel om een highscore-renspelletje en niet om het actiespel dat eerder op de PlayStation Vita uitkwam. Verder balanceren we met een bal in Dark Nebula 2 HD en vechten we lokaal met andere helden in Heroes & Castles.

PlayStation All-Stars Island: Gravity Rush

GU WO PS All-Stars Gravity RushDe reclamematige samenwerking tussen PlayStation en Coca Cola kwam tot nu toe nog niet verder dan een renspelletje met de franchise van avonturengame Uncharted. Maar nu, na een grote update… oh. Het beloofde nieuwe spel is opnieuw een renspelletje naar een zo hoog mogelijke score. Ditmaal op basis van de PlayStation Vita-game Gravity Rush. De hoofdrolspeelster van dat spel stelt andermaal haar lange stelten van benen op de proef en rent daarbij een uur in de wind. Maar wel met een twist. Ditmaal veeg je naar rechts, links, onder of boven om op muren en plafonds van tunnels te lopen. Ondertussen verzamel je zoveel mogelijk roze diamanten en niet onbelangrijk: spring je getimed recht doormidden van een soort zwevende octopussen om die te vernietigen en je Coca Cola Zero-meter te vullen. De omgeving is elke keer hetzelfde, maar dat maakt het spelletje er niet minder intensief om. Zeker dat octopusspringen maakt van Gravity Rush: Infinite Skies – zoals het minispelletje volledig heet – een veel interessanter renspel dan Uncharted eerst was. Laat het volgende hoofdstuk maar komen!
Downloaden: PlayStation All-Stars Island (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Heroes & Castles gaat verder in multiplayer

ICD Heroes and Castles iPad iPhone89 Recensies in de Nederlandse App Store en een gemiddelde beoordeling van… vijf sterren. Heroes & Castles, de optelsom van verdedigingsgame en actiegame waarin je zelf meevecht, spreekt een select publiek aan en krijgt daarvan de handen op elkaar. Dat zal met ingang van de nieuwste update van het spel niet minder worden. Heroes & Castles zorgt er voortaan voor dat gamers die online een spel met elkaar spelen en dus samen in de verdediging gaan, gemotiveerder blijven om door te spelen. Er is namelijk een grotere kans op het krijgen van Runes tijdens het spelen van de Endless en Co-op speltypes. Sterker nog: elke vijf minuten krijgt je in ieder geval zeker een Rune. Verder moet het opstarten van een multiplayer-potje online vele malen sneller gaan en… kan je ook offline de handen ineen slaan! Heroes & Castles heeft nu ook een multiplayerstand waarbij de spelers op één Wi-Fi netwerk verbonden zijn en ondersteunt zelfs Bluetooth voor de multiplayer. Dat wordt weer hakken en zagen.
Downloaden: Heroes & Castles (€1,79, universeel, iOS 4.3+)

Trailer van de Dag: Dark Nebula 2 HD

GU WO Dark Nebula 2 HD iPad iPhoneHet was een van de hoogst gewaardeerde iPhone games in 2010 en de opvolger van de eerste écht stoere touchscreengame waarbij je een bal langs obstakel moest rollen met de accelerometer: Dark Nebula 2. Drie jaar later zijn we nog altijd niet van het spelletje af en sterker nog: hij is terug in een nieuwe uitgave! Net als zijn voorganger is er een HD-versie van het toch al niet lelijke Dark Nebula 2 uitgekomen op iPhone en iPad. Met de achtervoeging HD ziet het sfeervolle spel met een soort ‘metalen jungle’ thema er weer helemaal bijtijds uit, al steekt het ronde glimmende balletje af meer af bij de gedetailleerde omgevingen dan ooit tevoren. Aan de gameplay is niks veranderd en dat hoeft ook niet. Nog steeds balanceer je de glimmende jetser door 19 parcoursen met bewegende platform, uitdagende sprongetjes, lasers die je einde betekenen, cirkelzagen en nog veel meer gevaren die overal liggen. Met een beetje geduld en precisie kom je een behoorlijk eind in Dark Nebula 2 HD. Dat zorgt ervoor dat je zo al snel in het spel zit. Nog steeds een verdienstelijke game.
Downloaden: Dark Nebula 2 HD (€2,69, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2013, 19:45
Categorie Games
Onderwerpen dark nebula, game, playstation

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.