iOS game-update: nieuwe levels Where’s My Water, Sam & Max, Paper Monsters en koopjes

Vandaag kijken we in de game-update naar de 50 nieuwe levels voor Where's My Water, de nieuwe Telltale Game Sam & Max voor de iPhone en de Mario-homage Paper Monsters.

Sam & Max We raden je aan om erg goed op te letten bij deze game-update. Niet alleen kijken we namelijk naar Sam & Max voor de iPhone, de nieuwe betaalde levels voor Where’s My Water en de charmante Mario-hommage Paper Monsters, maar ook het zeer fraaie schietspel Epoch staat vandaag in de koopjeshoek. Het prijskaartje van de €3,99 kostende game is namelijk tijdelijk verlaagd naar €0,79. Geen slechte deal, als je bedenkt dat ditzelfde spel in november nog één van onze favoriete spellen was.

Sam & Max Beyond Time & Space Ep 1 voor de iPhone verschenen

Sam & Max Beyond Time and SpaceWeer een avonturenspel van Telltale Games? Ja, weer een avonturenspel van Telltale Games. In Sam & Max Beyond Time & Space trekken een detectivehond en zijn konijnenvriend erop uit om de misdaden van de kerstman een halt toe te roepen. Elementen die maar wat bij elkaar geraapt lijken, maar fervente gamers weten dat het goed zit: de eerste Sam & Max-game heeft namelijk nog steeds een legendarische reputatie. Spelers moeten voorwerpen bij elkaar rapen en gebruiken om puzzels op te lossen en zo het verhaal voort te zetten. Dit wordt aan elkaar gepraat door een een vloedgolf aan soms wat flauwe, maar vooral goed geplaatste grappen. Let wel op: dit is pas de eerste aflevering. Wil je weten hoe de game afloopt, dan zul je waarschijnlijk nog een paar keer €5,49 moeten betalen voor de overige hoofdstukken.
Downloaden: Sam & Max Beyond Time & Space Ep 1 (€5,49)

https://www.youtube.com/watch?v=1AFo27n36oU

Nieuwe, betaalde levels voor Where’s My Water

Wheres My WaterVijf nieuwe levels moeten ervoor zorgen dat Where’s My Water-spelers het inmiddels grijsgespeelde spel weer kunnen oppikken om nieuwe waterpuzzels in het riool op te lossen. Helemaal eerlijk lijkt deze update alleen niet in elkaar te steken: de vorige keer kregen we namelijk 20 levels van de ontwikkelaar cadeau, maar ditmaal moeten we 79 eurocent uitgeven om met 50 nieuwe levels aan de slag te gaan. In de nieuwe levels help je Cranky, een boze krokodil die juist paars water wil hebben om zijn maaltijd mee te kunnen eten. Hierdoor wordt het idee van het spel even helemaal omgegooid. Twijfel je, dan zijn er vijf gratis levels om je een voorproefje te geven.
Downloaden: Where’s My Water (€0,79)

https://www.youtube.com/watch?v=rgv18mHmGQE

Trailer van de dag: Paper Monsters

Paper MonstersPlatformspelletjes voor de iPhone verbergen zelden geïnspireerd te zijn door Mario en ook Paper Monsters is geen uitzondering. Maar dat vergeven we Paper Monsters graag: dit spel combineert namelijk zoveel elementen van Mario, dat levels soms aanvoelen als een homage aan de Italiaanse loodgieter. De prima ontworpen gebieden, het aparte visuele stijltje en de fijne besturing zorgen ervoor dat het nog moeilijker wordt om boos te worden op deze kloon. Daar staat helaas wel tegenover dat de game vrij kort is: met vier hoofdstukken met ieder vier levels, zul je in totaal maar 16 gebieden hoeven te doorkruizen.
Downloaden: Paper Monsters (€0,79)

De koopjeshoek

Hier vind je de leukste tijdelijke aanbiedingen op gamesgebied voor de iPhone en iPod touch. Ook vandaag weer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2012, 19:07
Categorie Games
Onderwerp where's my water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.