iOS-blad The Magazine deelt volledige artikelen met vrienden

iOS-tijdschrift The Magazine kan voortaan volledige artikelen delen met je vrienden. Deze vrienden kunnen 1 artikel per maand gratis lezen.

The MagazineMarco Arment’s iOS-tijdschrift The Magazine deelt na de laatste update volledige artikelen met je vrienden op sociale media. Althans, als ze die maand nog niets van The Magazine hebben gelezen: heb je geen abonnement, dan kun je één artikel in de browser per maand bekijken. Op deze manier hoopt Arment waarschijnlijk de deelopties te versoepelen en ondertussen ook wat nieuwe abonnees binnen te harken.

Marco Arment is de ontwikkelaar achter onder andere Instapaper, een app waarmee je artikelen kunt opslaan om later te lezen. The Magazine is op zijn beurt een iOS-blad dat iedere twee weken een nummer uitbrengt met vier tot zes artikelen over ‘geeky’ onderwerpen zoals tech. Het artikelaantal betekent ook dat je met één gratis artikel per maand ongeveer 10 procent van het blad kunt lezen. Een abonnement kost 1,99 euro per maand.

Het is voortaan ook mogelijk om op de website van The Magazine in te loggen. Dit inlogsysteem vereist geen wachtwoord: je hoeft enkel je e-mailadres in te vullen.

Downloaden: The Magazine (gratis, met in-app abonnement, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2013, 11:51
Categorieën Kiosk, Nieuws
Onderwerp magazine

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.