Interactief avonturenboek Revenant Rising tijdelijk afgeprijsd

Het interactieve avonturenboek Revenant Rising is tijdelijk in prijs verlaagd. Deze actie loopt nog een dag.

Revenant RisingInteractieve ‘kies je eigen avontuur’-boeken waren vroeger een van de populairdere manieren om een interactief verhaal te beleven. Tijdens het lezen van je boek werd je voor een keuze gesteld, die je maakte door naar een bepaalde pagina te bladeren. De boeken zijn sinds de komst van computerspellen wat op de achtergrond verdwenen, maar ontwikkelaar Tin Man Games bewijst dat ze ook prima werken op de iPad. Een van zijn boeken is tijdelijk afgeprijsd.

In het boek Revenant Rising ontdek je hoe een man een leger verzamelde en daarmee de stad Falavia binnenstormde, denkend dat hij een god is. Je maakt dit mee vanuit het perspectief van een uit de dood opgewekte avonturier.

Je leest dit boek zoals je ieder ander boek zou lezen. Komt de hoofdpersoon echter voor een keuze te staan, dan is het aan jou om te kiezen wat hij doet. Het spel bladert dan automatisch voor je naar de juiste bladzijde, om je verder te laten lezen op een pagina waar je keuze wordt uitgevoerd. Komt de held tegenover een vijand te staan, dan verschijnen er dobbelstenen op het scherm en rol je hiermee om schade te doen en inkomende klappen te ontwijken. Het is hierdoor ook mogelijk dat het boek slecht eindigt.

Revenant Rising kost normaal gesproken €3,99, maar de prijs is tijdelijk met tachtig procent verlaagd. Dit is te danken aan een actie die de ontwikkelaar op Twitter hield, waarbij korting werd beloofd wanneer hij een bepaald aantal volgers kreeg. De actie loopt nog maar een dag, dus wees er snel bij.

Downloaden: Gamebook Adventures 4: Revenant Rising (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2011, 17:19
Categorie Games
Onderwerpen boeken, japan, softbank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.