Instapaper iPhone-app krijgt donker thema en design-tweaks

Instapaper voor iPhone heeft een update gekregen. Nieuw is dat de lengte en voortgang van de artikelen voortaan zichtbaar is en dat je automatisch naar donker thema overschakelt.

instapaperMensen die veel online artikelen lezen en informatie voor later willen bewaren, kennen waarschijnlijk Instapaper al. Met deze iPhone-app kun je artikelen bewaren die je later nog eens wil lezen. Ze worden geoptimaliseerd weergegeven op het scherm van je iPhone. Versie 2.3 brengt snelheidsverbeteringen, een nieuw uiterlijk en diverse andere verbeteringen. Zo toont de artikelenlijst voortaan de eerste regels tekst, zodat je een aardige indruk krijgt van de inhoud. Ook toont de app voortaan de geschatte artikellengte en hoever je bent aan de hand van een rij stippen.


Er zijn nieuwe opties toegevoegd om artikelen te delen, zoals het sturen naar OmniFocus en QuickReader en het kopiëren van link en artikeltekst.

instapaper iphoneEen functie die van de iPad is overgenomen, is de mogelijkheid om over te schakelen naar Dark Mode (donkere weergave) om in het donker lekkerder te kunnen lezen. Deze instelling is bij de lettertype-instellingen te vinden. De app kan zelfs automatisch naar Dark Mode overschakelen wanneer het donker wordt. Er is een nieuwe optie om de ingebouwde browser te negeren en artikelen meteen in Safari te openen. En op de iPad zijn de updates veel sneller geworden. Voor de vaste gebruikers redenen genoeg om meteen te updaten.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.