ING Investment Management brengt iPhone-app ING Fondsen uit

ING Investment Management heeft een iPhone-applicatie gemaakt waarmee je de koersen van beleggingsfondsen in de gaten kunt houden en webcasts van beleggingsexperts kunt kijken.

ing-fondsenING Investment Management lanceert een iPhone-applicatie over beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde beleggingsfondsen. Ze zijn daarmee de eerste vermogensbeheerder die een dergelijke applicatie aanbiedt om dagkoersen (NAV’s), rendementen van alle beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ING IM-fondsen te bekijken.


Je kunt de fondsen waarin je belegt in één overzicht zetten. Ook zijn er korte filmpjes opgenomen in de app, waarin je experts van ING Investment Management aan het woord ziet. Bij elk filmpje is een bijbehorend artikel te raadplegen met meer informatie. De app is bedoeld om in landschapsweergave te gebruiken en heeft een startscherm met vier knoppen: Funds, Webcast, My Watchlist en Contact. Als je door de fondsen bladert en er eentje tegenkomt die je in de gaten wilt houden, zet je deze op je watchlist. Je kunt helaas niet zien hoeveel je met je beleggingsportefeuille hebt verdiend.

ING heeft ook een demovideo gemaakt, maar spijtig genoeg is die in wmv-formaat, niet het meest gangbare formaat om op je iPhone te bekijken.

ing fondsen iphone

Downloaden: ING Fondsen (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.