ING Bankieren laat nu ook spaarrekeningen zien, adresboek op komst

ING heeft een update uitgebracht voor de app ING Bankieren, waardoor je nu ook toegang hebt tot je spaarrekeningen. Je kunt transacties op je spaarrekening bekijken en bij- en afschrijvingen uitvoeren.

ING SpaarrekeningenEr is vandaag een update uitgekomen voor de iPhone-app ING Bankieren. Het is nu mogelijk om naast je gebruikelijke bankgegevens, ook je spaarrekening te bekijken. Vanaf hier kun je zien welke transacties van en naar de spaarrekening hebben plaatsgevonden, of zelf af- en bijschrijvingen uitvoeren. Deze nieuwe toevoeging was voor vele gebruikers een must, zo bleek uit reacties op iPhoneclub.

Er zijn ook een aantal kleine aanpassingen gemaakt binnen de app. Zo brengt ING Bankieren je nu rechtstreeks naar het menu wanneer je de app opnieuw opent. Er wordt ook hard gewerkt aan een volgende update, die volgens ING een adresboekfunctie zal toevoegen. Dit zou het makkelijker maken om de ontvanger van betalingen te vinden.

ING bracht eerder deze week nog een mobiele versie van iDeal uit. Hierdoor is het makkelijker om betalingen bij websites zoals Bol.com uit te voeren op je iPhone.

Downloaden: ING Bankieren (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2011, 12:22
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen ing bankieren, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.