Infinity Blade krijgt update met 10 nieuwe vijanden

Infinity Blade heeft een update gekregen en bevat Content Pack #2, met daarin 10 nieuwe vijanden, 30 nieuwe items en optimalisaties voor de iPad 2.

infinity bladeChAIR/Epic Games heeft een nieuwe versie van Infinity Blade uitgebracht, met aanpassingen voor de iPad 2. Maar ook voor iPhone-gamers is er genoeg nieuws te melden, in de vorm van Content Pack #2, The Deathless Kings. Dit houdt in dat er ruim 10 nieuwe vijanden bij zijn gekomen, waaronder Wood Jester, Iron Guard, Plated Sorok en the Warden.


Ook zijn er 30 nieuwe objecten zoals ringen, zwaarden en helmen, er zijn nieuwe achievements en meer leaderboards toegevoegd. Binnenkort komt daar nog meer bij, want de ontwikkelaars hebben al content pack #3 aangekondigd.

infinity blade ipadJe daalt af in de kerkers en probeert het duistere geheim van de God King te unlocken. Heb je dit eenmaal voorelkaar, dan kun je je karakter verder uitbouwen met NewGame+. Elk item kun je opnieuw veroveren of je kunt nieuwe items in de winkel unlocken.

Infinity Blade is ook aangepast voor de iPad 2 en is een mooie game om de grafische mogelijkheden van dit apparaat aan je vrienden te laten zien. Apple heeft beloofd dat de iPad 2 in grafisch opzicht 9x beter presteert en ook de processorkracht ligt flink hoger. Deze nieuwe versie van Infinity Blade probeert zoveel mogelijk van deze optimalisaties te profiteren. Net als voorheen is de game gemaakt met Epic Unreal Engine 3 en is een voorbeeld wat er op het gebied van games mogelijk is.

Downloaden: Infinity Blade (€4,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.