Infinity Blade II krijgt grootste uitbreiding tot nu toe: Skycages

Het spectaculaire zwaardvechtspel Infinity Blade II voor de iPhone, iPad en iPod touch heeft een update gekregen met content pack 3. Die vertelt meer over de onsterfelijken en laat je vechten met een zwaard op zonne-energie.

Infinity Blade II Content Pack 3 headerInfinity Blade II is vandaag voorzien van het derde grote gratis content pack voor de game. Skycages heet de uitbreiding voor het succesvolle actiespel, en die voegt een stuk meer toe dan een paar nieuwe vijanden waar je tegenover komt te staan. Die zijn er natuurlijk ook: je trekt het zwaard tegen de Versteende Noc, Xyloto, Ryth en de Beul. De meest in het oog springende vernieuwing is een totaal nieuwe type wapen in het spel: de Solar Transport Energy Blades – een zwaard dat de zon gebruikt voor zijn kracht. Geen verdere subsidies nodig.

De uitbreiding geeft de mogelijkheid om je verder te verdiepen in het eerder aangeboorde verhaal van de onsterfelijken. Dat komt mede doordat er nieuwe gebieden kan zijn waar je doorheen komt, en waar tekenen van leven van het verleden onder je neus komen.

Infinity Blade II knoppen in beeldLos daarvan telt Infinity Blade II voortaan dertig nieuwe extra objecten, zoals wapens, schilden, helmen, harnassen en natuurlijk magische ringen die het geveeg op het beeld om te aan te vallen, kunnen verrijken met een tekening op het beeld voor een extra sterke aanval. Aansluitend kan je nieuwe edelstenen vinden om te smeden, zijn er nieuwe schatkaarten en kan je nieuwe Game Center-achievements behalen, alsmede nieuwe ClashMob-uitdagingen voltooien.

De game is door de update klaarblijkelijk zo zwaar geworden, dat ontwikkelaar Chair aanraadt je iPhone bij te werken naar de nieuwste iOS 5.1.1 en dan de geüpdatete game opnieuw op te starten. Mocht je dat nog niet gedaan hebben natuurlijk, want de firmware is al een tijdje uit.

Downloaden: Infinity Blade II (€2,39, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2012, 10:18
Categorie Games
Onderwerp infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.