Incredimail voor iPad maakt e-mail wissen sneller

Incredimail heeft een update gekregen. De e-mailapp in magazinestijl kan nu rechtstreeks publiceren op Facebook en kan sneller berichten wissen. Ook mag je e-mailhandtekening langer zijn.

incredimailIncredimail is een e-mailapp die de berichten als een soort magazine presenteert. Deze app heeft een update gekregen, die het mogelijk maakt om foto’s en linkjes op Facebook te delen. Er hoeft maar een e-mailbericht binnen te komen en met één klik heb je de inhoud wereldkundig gemaakt, zodat iedereen kan meegenieten. Voorheen ondersteunde Incredimail al het bekijken van Facebook-foto’s.


In de update is het ook mogelijk gemaakt om persoonlijke handtekeningen onder e-mailberichten nog uitgebreider te maken. Je kunt een e-mailhandtekening maken van maximaal 1.000 karakters. Sinds april was het al mogelijk om de handtekeningen toe te voegen. Nog een ander handigheidje: het wissen van berichten gaat een stuk sneller. Je kunt de optie om vóór het wissen van berichten nog een verificatie te vragen (“Are You Sure?”) nu uitschakelen. Tenslotte is het vanaf nu mogelijk om met pinch to zoom extra in te zoomen op het bericht, voor als je je leesbril thuis hebt laten liggen. Incredimail is voortaan te gebruiken in een aantal nieuwe talen, waaronder Chinees, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees en Spaans.

Downloaden: Incredimail (gratis, iPad, iOS 6.0+)

Incredimail iPad mail-app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2013, 23:18
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, ipod touch, shoutcast, voicemail, wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.