In Therapie: iPhone-app bij de televisieserie

In Therapie is een nieuwe app, behorend bij de televisieserie van de NCRV. De app geeft je toegang tot allerlei (fictieve) privégegevens van psychotherapeut Jonathan.

in therapie peter blokBen je iemand die uitkijkt naar de televisieserie ‘In Therapie‘, dan is de bijbehorende iPhone-app ook iets voor jou. In Therapie neemt je mee naar de fascinerende wereld van de psychotherapie. Zes weken lang volg je vijf dagen per week therapeut Jonathan Franke, gespeeld door acteur Peter Blok. Ook acteurs Jeroen Krabbé, Monic Hendrickx en Anneke Blok doen eraan mee. In de app krijg je toegang tot de telefoon van psychoterapeut Jonathan.


in-therapieJe leest details over zijn liefdesleven, luistert naar voicemails van zijn cliënten, ontdekt wat Jonathan na zijn sessies op internet doet en je ontrafelt zijn familiegeheim. Wil je Jonathan pas echt goed leren kennen, dan is deze app een aanrader.

Uiteraard is de app bedoeld als entertainment en is alles fictie. De ontwikkelaars van de app hebben echter geprobeerd om je zoveel mogelijk de indruk te geven dat je in Jonathan’s privéleven snuffelt. De serie begint op 25 juli bij de NCRV.

Downloaden: In Therapie (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.