In ontwikkeling: Geode, geocaching op de iPhone

No Name Industries is bezig met het ontwikkelen van Geode, een applicatie waarmee je op de iPhone aan geocaching kunt doen. Geode komt straks in de App Store.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

GeodeOntwikkelaar No Name Industries is bezig met Geode, een nieuwe applicatie voor geocaching. Met Geode kun je een bepaalde cache instellen als doel, waarna je op de kaart kunt pannen en zoomen om de handigste route te bepalen. De kaarten zijn lokaal te bewaren, zodat je niet afhankelijk bent van het telefoonsignaal. Geode bevat ook een kompas en navigatietool, een dashboard met een overzicht van alle nuttige functies en een geocache-navigator.


Nu zijn er mensen die niet eens weten wat GPS is, dus misschien zegt de term geocaching je helemaal niets. Tipgever Carlo stuurt daarom meteen een linkje naar geocaching.nl mee, waar wordt uitgelegd wat geocaching inhoudt en wat je ervoor nodig hebt: een “hand-GPS (al voor 100€ verkrijgbaar)”. Een iPhone of ander apparaat met GPS is natuurlijk ook prima.

Geode zal verkrijgbaar zijn in de App Store, op een nader te bepalen datum. Hieronder een videofilmpje van Vimeo, die waarschijnlijk niet op de iPhone te bekijken is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.