Imo messenger: nu ook gratis videobellen op iPhone en iPad

Imo messenger is niet langer alleen een chatapp voor iPhone en iPad. Je kan nu ook bellen en videobellen met vrienden en onbekenden.

Imo messenger iPhone iPadDrie jaar na dato een functie toevoegen die de hele app over een andere boeg gooit. Dat is wat Imo messenger heeft gedaan. De vanaf oktober 2010 verkrijgbare applicatie was lange tijd een overkoepelende chatapp waarin je tekstberichten kon uitwisselen in MSN, Facebook Chat, Hyves, Google Talk en ICQ. Dat kan nog steeds, maar nu is het ook een app waarin je gratis kan bellen en videobellen met vrienden. Je kan ook onbekende medegebruikers van de applicatie bellen of videobellen, maar dat vereist communication points.

Als je onbekende mensen wilt benaderen die zichzelf openbaar hebben gemaakt via de broadcast-functie van de app, wordt er gewerkt met communication points die volgens Imo messenger zijn ingevoerd om ‘ongewenste gesprekken’ tegen te gaan. Maar je verkrijgt de punten door een Premium-abonnement van een jaar af te sluiten voor 4,49 euro waarmee je ook reclames wegkoopt. Ook de app vaak gebruiken levert punten op. Videobellen met een onbekende is even duur als bellen zonder beeld en kost maar liefst 300 communication points. Veel meer dan een locatie delen (30), een geluidsbericht versturen (30) of een persoon aan de chat toevoegen (1). Je vindt alle gespreksopties met de knop rechtsboven in een chat.

Imo messenger videobellen screenshot Imo messenger broadcastfunctie

Als je jezelf openbaar wilt maken voor onbekende gebruikers op Imo messenger en een broadcast wil uitzenden met daarin je bericht, kan je die met ingang van de laatste update ook delen op Twitter, Facebook en LinkedIn. Ten slotte zijn in verse 3.8 van de iPhone-app de iPhone en iPad-versie van de app samengevoegd. Imo messenger is niet langer verkrijgbaar als losse app voor de iPad.

Downloaden: Imo messenger (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2013, 9:04
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen bellen, chatten, videochat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.