iGet Mobile: vanaf je iPhone toegang tot de Mac

iGet Mobile is software waarmee je bestanden op de Mac van afstand kunt bekijken en converteren naar mobiel formaat. De software is geschikt voor iPhone, iPod touch en Windows PC's.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iGet MobileNakahara Informatics introduceert iGet Mobile 1.0, nieuwe software waarmee je op afstand toegang kunt krijgen tot je Mac vanaf een iPhone. Het werkt ook vanaf een iPod touch of een Windows PC. iGet Mobile is een Mac-applicatie waarmee je gemakkelijk en veilig toegang krijgt tot je bestanden.

Nakahara bood al langer iGet aan, software waarmee je bestanden kon verplaatsen van de ene naar de andere Mac. De nieuwe oplossing ondersteunt nog meer apparaten, via een webinterface en met speciale functies voor de iPhone en iPod touch. Volgens Nakahara CEO Christopher Martin werden ze al vanaf de lanceerdatum van de iPhone gevraagd om een aangepaste versie van iGet.

Met iGet Mobile kun je door de mappen en bestanden op de Mac bladeren, maar je kunt ook op afstand documenten converteren, zodat ze geschikt zijn voor mobiel gebruikt. Een Photoshop-afbeelding van 50MB zet je bijvoorbeeld om naar een thumbnail van een paar kb’s en een opgemaakt tekstbestand zet je om naar PDF-formaat zodat je het op de iPhone kunt bekijken en inzoomen.

Er is een demo van iGet Mobile 1.0 verkrijgbaar via de website van Nakahara Informatics. Je hebt er wel Mac OS X 10.5 Leopard voor nodig. Kopen kan tijdelijk voor $29 en daarna voor $39.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2014, 9:18
Categorie Diensten
Onderwerpen bestand, remote, t-mobile, toegankelijkheid

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.