Webjimbo

Wachtwoordprogramma Webjimbo krijgt iPhone-interface

De online wachtwoord- en knipseldienst Webjimbo heeft een update naar 2.0 gekregen. Nieuw is de vereenvoudigde netwerkconfiguratie en interface voor de iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

WebjimboWebjimbo is een webinterface voor de online dienst Yojimbo, waarmee je gegevens op meerdere computers kunt synchroniseren. Webjimbo heeft een update naar versie 2.0 gekregen, met een nieuw uiterlijk en een compleet nieuwe iPhone-interface. Webjimbo synchroniseert de gegevens naar een online opslagruimte, zodat ze overal verkrijgbaar zijn. Het nadeel is dat je zelf één van je Mac-computers als server moet aanwijzen, waardoor deze altijd ingeschakeld moet zijn om de dienst te kunnen gebruiken.

Met Jojimbo kun je wachtwoorden en andere nuttige informatie bewaren in notities, waarbij het bijvoorbeeld ook om knipsels, uitspraken die je ergens gehoord hebt en andere zaken die je wilt bewaren. Webjimbo heeft naast een iPhone-interface ook een eenvoudiger netwerkconfiguratie gekregen. En het is mogelijk om bewaarde wachtwoorden en versleutelde notities via de webinterface te bewerken.

Notities gewoon op de iPhone bewaren (die je toch altijd bij de hand hebt) is veel goedkoper: Webjimbo 2.0 kost $29,95. De upgrade is gratis voor geregistreerde gebruikers. Je kunt ook een demo bekijken op de desktop en de iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 20:50
Categorie Diensten
Onderwerpen wachtwoorden, webapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.