IFFR 2012: officiële app Internationaal Film Festival Rotterdam

IFFR 2012 is de officiële iPhone-app van het International Film Festival Rotterdam 2012, waarin korte en lange speelfilms en evenementen plaatsvinden. Je kan ook inloggen met je My IFFR-account voor je favoriete films.

IFFR 2012 iPhone iPod touch iPadHet International Film Festival Rotterdam 2012 gaat over twee dagen van start, op woensdag 25 januari. Net als vorig jaar, is er ook dit jaar een officiële applicatie rondom het evenement uitgebracht. IFFR 2012 is opnieuw gratis te downloaden en biedt een overzicht van alle films en evenementen, het programma van dag tot dag, nieuws en informatie over de locaties. Je kan eveneens inloggen met je My IFFR-account.

Op de website van het Film Festival kan je daarmee tickets voor films online kopen, maar die mogelijkheid is er niet in de app. IFFR 2012 trailers overzichtWel kan je er opgeslagen favorieten en je agenda-items bekijken. Je kan in de applicatie namelijk aangeven welke film je wil zien. Die wordt in je agenda gezet. Elke film is voorzien van een kleine foto, beknopte beschrijving, gegevens over de regisseur en producenten. Je kan zien wanneer en waar de film draait en kan in zoveel mogelijk gevallen zowel afbeeldingen als een trailer van de film bekijken. De plek van uitzenden krijg je desgewenst in Google Maps te zien.

De Films & Events sectie van IFFR 2012 is erg handig. Je kan er niet alleen zoeken op de naam van films, maar kan met tabbladen onderin ook de evenementen en trailers op een rij zetten. Bij de van Dag tot Dag-afdeling is het erg handig dat je met pijlen kan scrollen tussen de dagen en daaronder alle evenementen op tijdstip gesorteerd ziet. Het International Film Festival Rotterdam 2012 duurt van 25 januari tot en met 5 februari.

Downloaden: IFFR 2012 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2012, 13:40
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen evenement, film, rotterdam

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.