iCulture speelt: Little Boat River Rush en updates Fast & Furious 6 en Clash of Clans

Clash of Clans heeft een update voor iPhone en iPad met betere valsstrikken en Little Boat River Rush is een leuk highscore-spel.

ICS Little Boat Rush header iOSEen machtige muscle car en verbeterde valstrikken: welkom bij de iCulture speelt van vandaag! De populaire games Clash of Clans en Fast & Furious 6 zijn allebei voorzien van een laag nieuwe inhoud die de fanatieke spelers weer even zoet zullen houden. We kijken ook naar Little Boat River Rush. Een spelletje dat we over een half jaar wel eens net zo zouden kunnen omschrijven als de twee andere games: verslavend en succesvol.

Clash of Clans verbetert vallen

ICS Clash of Clans update terreur iOSClash of Clans is nog niet uitgeraasd. Een nieuwe update van het populaire bouw- en veroveringsspel brengt weer een waslijst aan vernieuwingen met zich mee. Versie 5.64 heeft als hoofdeigenschap de verbeterde vallen in het spel. Je kan valsstrikken van ‘slappe bommetjes’ upgraden tot grotere explosieven om je vijanden echt op te blazen. Je hoeft ze ook niet meer opnieuw te vervangen na gebruik. Vanaf nu kan je ze namelijk doodsimpel herladen na een invasie. En we denderen verder: de level 1 reuzenbom is veel goedkoper geworden in ruil voor een iets kleinere schaderadius. Zowel de bom als de reuzebom exploderen sneller nadat ze geactiveerd zijn, de luchtmijnzoeker en luchtbom gaan niet zo snel af en luchtmijnzoekers betaal je nu van goud. Niet duister elixir. Spreuken doen nu juist het tegenovergestelde: die betaal je voortaan met elixir. Je kan spreuken nu een stuk sneller maken voor 20 edelstenen. Andere balanstweaks zien we in de draak, reus, P.E.K.K.A, varkensruiters en boogschutter- en tovenaarstorens. Zijn er dan geen nieuwe eenheden? Jawel! Level 10 van het stadhuis ontgrendelt het niveau 1 terreur. Nieuw zijn ten slotte ook boogschuttertorens van level 12 en level 6 goblins.
Downloaden: Clash of Clans (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Fast & Furious 6 biedt meerrrr

ICS Fast and Furious 6 iPad iPhoneWie dacht dat het dragracespel Fast & Furious 6 ondergesneeuwd was door CSR Racing 2 of Real Racing 3, heeft het mis. De iOS-game naar de gelijknamige autorace-film is voorzien van een stevige update. Zo zijn er zelfs meerdere nieuwe speltypes. De opvallendste is Drift Circuit, waarin je het liefst een heel circuit een drift neerzet voor een zo hoog mogelijke score. Dat is nogal andere koek dan de nieuwe modus Terminal Speed, waarin je een bepaalde snelheid moet hebben terwijl je de finishlijn passeert. Het blijft echter niet bij nieuwe modi. Er is ook één nieuwe bolide: de Dodge Charger uit 1970. Een echte Amerikaanse muscle car met een vette motorroffel en een lekker dik uiterlijk. Hij wordt je niet in de schoot geworpen. Racen zal je, en eventueel investeren in in-app aankopen om er aan te komen. Wat je wel helemaal gratis krijgt vanaf de nieuwe update, is het Race Wars Airfield. Een nieuwe omgeving waarin je de tegenstander eruit trekt op een verlaten vliegveld.
Downloaden: Fast & Furious 6 (gratis, universeel, iPhone 4+, iPad 2+, iPod touch 4+, iOS 4.3+)

Trailer van de Dag: Little Boat River Rush

ICS Little Boat River Rush iPad screenshotKen je het highscore-spelletje Chasing Yello nog? Het spel waarin je met een vis zover mogelijk zwemt, rotsen ontwijkt en waarin je onderwater onder objecten door duikt, dichtten we bij de release meteen een succesje toe. Dat haalde game ook, maar toch zijn we de laatste tijden niet overlopen met waterspelletjes-die-stiekem-gewoon-renspelletjes-zijn. Little Boat River Rush verdient dat stempel wel en we gaan het weer zeggen: hier zit succes in. De tekenstijl van het spel is lekker vet en kleurrijk en het is vooral niet te makkelijk voor een highscore-spel. Je stuurt je bootje makkelijk met een linker- en rechterknop en zo pak je sterren, ontwijk je wrakken en ander waterverkeer en voltooi je missies voor bonussen. Het spel heeft iets bijzonders onder de oppervlakte: het spel lijkt heel simpel en stuurt ook heel voorspelbaar, maar is stiekem toch best lastig. Elke keer dat je botst en je highscore-poging ophoudt, voelt het alsof het een incidentje was omdat we zelf niet goed stuurden. *Start opnieuw*. Botsing. Nu al? *Start opnieuw*. Verdraaid, alweer? *Start opnieuw* Ha, record! BOEM. *Start opnieuw*…
Downloaden: Little Boat River Rush (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2013, 20:33
Categorie Games
Onderwerpen clash of clans, fast & furious, iculture speelt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.