Horizon.TV van UPC stabieler en met betere videospeler

Horizon.TV van UPC heeft een verbeterde videospeler gekregen en een stabielere app. Ook is Horizon.TV aangepast voor de iPhone 5.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

horizon tv upcDe Horizon-app van UPC heeft vandaag een update gekregen. De app heeft nu verbeterde stabiliteit en een verbeterde videospeler. Ook worden bij de rubriek Gemist voortaan de uitzenddatum en de tijd bij programma’s getoond. Een vierde verbetering is dat de app is aangepast voor de iPhone 5. Met Horizon.TV kun je overal in huis tv-kijken via het draadloze netwerk. Je kunt ook in tuin of badkamer tv-kijken, zolang je maar verbinding hebt met het draadloze netwerk thuis.

De app werkt alleen op iOS-apparaten zonder jailbreak. Je kunt tot 80 populaire tv-zenders live op je iPhone of iPad bekijken, afhankelijk van je gekozen abonnement. Ook kun je bladeren door de On Demand-catalogus van UPC. Het is zelfs mogelijk om de On Demand-programma’s via je iOS-apparaat te bekijken. Er zit een actuele tv-gids in en je kunt kijktips doorbladeren. Ook buitenshuis heb je iets aan deze app: je kunt op afstand een opname van je mediabox inplannen, bijvoorbeeld als je bent gestrand in een sneeuwstorm, niet op tijd thuis kunt komen en daardoor je favoriete programma mist.

De Horizon.TV app is sinds september 2012 verkrijgbaar voor UPC-klanten. In november 2012 verscheen er ook nog een Horizon.TV Remote-app, met iets andere functies.

Downloaden: Horizon.TV (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2013, 12:26
Categorie Amusement
Onderwerpen horizon, televisie, upc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.