Hipstamatic Snap: iPad-magazine met foto’s van gebruikers

Hipstamatic Snap is het nieuwste magazine van Hipstamatic. In het tijdschrift worden foto's van Hipstamatic-gebruikers getoond.

hipstamatic snapHipstamatic is een foto-app voor de iPhone, die nét iets ingewikkelder en duurder is dan Instagram en daardoor ook net iets minder gebruikers heeft. Toch is er een eigen fanbase ontstaan rondom deze app. Om het Hipstamatic-gevoel van de fans nog verder te versterken is vandaag het iPad-magazine Snap verschenen, volledig gevuld met foto’s van Hipstamatic-gebruikers.

Snap wordt een maandelijks fotografie-magazine met de beste foto’s van de Hipstamatic-gebruikers, aangevuld met foto’s van kunstenaars en bijdragen van het Hipstamatic-redactieteam. Ze interviewen muzikanten en tattoo-artiesten, waarbij de foto’s rondom het artikel natuurlijk vaak met Hipstamatic-filters zijn bewerkt.

snap hipstamaticVolgens CEO Lucas Buick is het magazine uitgebracht om social media-burnout te voorkomen. Daarmee bedoelt hij, dat Hipstamatic-gebruikers nu moeten speuren naar hashtags en gebruikersnamen om foto’s in deze kunstzinnige stijl te vinden. Het blad brengt een aardige collectie samen, zodat je toch je maandelijkse dosis Hipstamatic-inspiratie kunt krijgen zonder zelf te hoeven zoeken. Eén van de hashtags waar je wel naar kunt gaan zoeken is #makebeautiful. Dit is een wereldwijd kunstproject van Hipstamatic , waarin ze proberen om de wereld mooier te maken. Als je je foto voorziet van deze hashtag, maak je kans om in het magazine te worden opgenomen. Niet alle foto’s in het magazine zijn bewerkt met Hipstamatic, maar ze hebben wel allemaal een niet-alledaags filtereffect.

Downloaden: Snap Magazine (gratis)
Ook verkrijgbaar: Hipstamatic (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2012, 22:05
Categorieën Fotografie en video, Kiosk
Onderwerpen fotografie, hipstamatic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.