Auto’s inparkeren met Valet Hero: gratis iPhone-game van de dag

Free App a Day geeft vandaag de game Valet Hero weg: een spelletje waarbij je zo snel en vaardig mogelijk auto's moet inparkeren. De game is onderdeel van Free App a Day.

valet hero iconIn Valet Hero moet je auto’s van klanten parkeren en daarbij zoveel mogelijk fooien zien te verdienen. Je sleept met je vinger de auto naar de gewenste parkeerplaats, waarbij je zelf de route bepaalt. Het lijkt allemaal erg simpel, maar blijkt in de praktijk nog aardig tegen te vallen. De graphics en animaties van deze game zien er mooi uit en het spelletje zelf is door 5 verschillende parkeerplaatsen en 3 moeilijkheidsgraden ook na een paar keer spelen nog leuk. Er is een eindeloze Marathon Mode voor mensen die totaal verslaafd zijn geraakt. Wat Valet Hero lastig maakt is dat het moeilijker wordt om je auto kwijt te raken naarmate er al meer auto’s op de parkeerplaats staan, net als in het echte leven.

Valet HeroHoe beter je inparkeert, hoe meer fooien je verdient. Via Open Feint kun je de scores online publiceren en met anderen uitwisselen. Je kunt tijdens het spelen van Valet Hero je eigen muziekcollectie beluisteren en tussentijds stoppen om een telefoontje te plegen. De ontwikkelaar heeft ook aan een aparte spelmodus voor kleurenblinde iPhone-bezitters gedacht.

Valet Hero wordt weggeven in het kader van de actie Free App a Day. Nadat AppEvent was afgelopen zijn we even gestopt met de tips voor gratis applicaties. Deels omdat de spelletjes die via Free App a Day werden weggegeven niet zo heel spannend waren (kijk bijvoorbeeld naar Match Magic en Spring Fling), deels omdat de kwaliteit toch wat lager ligt dan bij AppEvent en deels omdat ik het ook wel even had gehad met het dagelijks bespreken van die ene gratis app. Koopjesjagers weten Free App a Day toch wel te vinden terwijl je via freeappalert.com dagelijks een veel grotere reeks gratis applicaties kan vinden, die niet onderdoen voor de gratis app van Free App a Day. Vandaag maken we een uitzondering omdat een parkeergame zoals Valet Hero een genre is dat veel mensen graag spelen en omdat het er best aardig uitziet.

Alleen vandaag gratis: Valet Hero (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2010, 21:19
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.