Gratis racespel GT Racing: Motor Academy Free+ van Gameloft

Gameloft heeft de game GT Racing uitgebracht. Dit is een gratis versie van een eerder verschenen game,
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

gt racingGT Racing: Motor Academy Free+ lijkt een nieuwe racegame van Gameloft, die je gratis kun downloaden. Maar het blijkt te gaan om een vervanger van de eerder verschenen game GT Racing, deze keer voorzien van app-aankopen voor extra content. De game bevat 107 auto’s waarmee je op diverse parcoursen kunt gaan racen.

gt racing iphoneGameloft wist licenties van 25 fabrikanten binnen te halen, waaronder Ford, Audi en Nissan, maar ook Ferrari. Elke auto beschikt over specifieke eigenschappen, die zo realistisch mogelijk zijn overgenomen in de game. De in app-aankopen hebben betrekking op ervaringspunten (XP) en credits, waarmee je nieuwe parcoursen en auto’s kunt unlocken. Je kunt echter ook credits verzamelen door ritten te winnen en rijtesten te doorstaan.

gameloft gt racingNaast de single player-modus is er ook een online multiplayer-modus met maximaal 6 personen. Wil je carriere maken in de Career Modus, dan zul je meerdere wedstrijden moeten winnen en alle rijtesten met goed gevolg afleggen. Gameloft is van plan het freemium-model vaker toe te passen. Bij eerdere games werkte dat nog niet helemaal naar wens: bij een game als Starfront: Collision liep je veel te snel tegen beperkingen aan, waarna je gedwongen was om de in app-aankoop te doen. Bij GT Racing proberen ze dat wat handiger aan te pakken, door de aankopen niet min of meer verplicht te maken.

Downloaden: GT Racing: Motor Academy Free+

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2011, 15:04
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.