Gratis Apps: Karaoke Anywhere, Grim Joggers Freestyle en NASA Television

Ook vandaag hebben we weer drie gratis apps voor prijsbewuste iPad-gebruikers. Karaoke Anywhere is een app waarmee je karaoke op de iPad kunt gebruiken, NASA Television toont je de beste filmpjes van de NASA en Grim Joggers is een populaire game die nu ook in een Freestyle-variant te krijgen is.

grim jogging iconOok vandaag hebben we weer drie gratis apps voor prijsbewuste iPad-gebruikers. Karaoke Anywhere is een app waarmee je karaoke op de iPad kunt gebruiken, NASA Television toont je de beste filmpjes van de NASA en Grim Joggers is een populaire game die nu ook in een Freestyle-variant te krijgen is.

Karaoke Anywhere HD

karaoke anywhereDe maker van Karaoke Anywhere HD schept hoge verwachtingen door dit de ‘next generation’ karaoke-applicatie te noemen. Het is een app met een bibliotheek van meer dan 40.000 nummers, waarvan er meteen al 50 stuks beschikbaar zijn. Met een maandabonnement van €7,99 krijg je toegang tot de overige nummers, maar je kunt ze ook los aanschaffen of zelf importeren im MP3+G ZIP-formaat (maar .KAR wordt niet ondersteund). Dure apparatuur is niet nodig, want je sluit de iPad via TV Out op de televisie aan. En als microfoon kun je de iRig gebruiken, een microfoon die speciaal voor iOS-apparaten is gemaakt (lees ons review). Je optredens sla je op en mix je in iTunes-compatibel formaat, om later nog eens te beluisteren.
Downloaden: Karaoke Anywhere HD (gratis)

Grim Joggers Freestyle

grim joggers freestyleGrim Joggers Freestyle is een gratis app, waarin je een groep van 15 joggers zover mogelijk moet zien te krijgen. In deze overlevingsgame in arcadestijl draait alles om extreem rennen. Er zijn meerdere manieren om aan je einde te komen. De punten die je verdient verschijnen in Game Center in de achievements en leaderboards. De bediening is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Grim Joggers Freestyle slaat helemaal nergens op en dat is nu juist zo grappig. Omdat er van alles op het scherm gebeurt, lijkt de actie sneller en afwisselender dan in andere renspellen, al zal je in de praktijk snel met nog maar één mannetje rennen. Grim Joggers Freestyle is een verkapte demo voor Grim Joggers (€1,59). Daarin heb je nog veel meer bizarre parcoursen in vijf unieke werelden en nog meer manieren om dood te gaan. Grim Joggers Freestyle is een universele game, geschikt voor iPhone en iPad.

Downloaden: Grim Joggers Freestyle (gratis)

NASA Television

nasa televisionMet de app NASA Television krijg je on-demand toegang tot alle televisieprogramma’s en het videoaanbod van de NASA. Je kunt ook realtim het laatste nieuws volgen of oude video’s terugkijken. Al een week van tevoren kun je plannen wat je wilt gaan zien. Ook is er een lijst met NASA-gerelateerde programma’s op andere televisienetwerken. De app is universeel, dus ook op de iPhone te installeren.

Downloaden: NASA Television (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2011, 22:55
Categorie Uncategorized
Onderwerpen gratis, karaoke, nasa

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.