Golf-app FreeCaddie voegt Pebble-ondersteuning toe

De golf-applicatie FreeCaddie ondersteunt voortaan het slimme horloge Pebble, waardoor je op je pols ziet hoe ver je van de hole bent verwijderd.

FreeCaddie PebbleEerder kreeg Runkeeper al een update die Pebble-ondersteuning aan de app toevoegde en nu is ook FreeCaddie aan de beurt. Gebruik je deze applicatie tijdens het golfen, dan zul je voortaan op smartwatch Pebble te zien krijgen hoe je er exact voorstaat. Het horloge laat je huidige hole en par zien en geeft met behulp van gps aan hoe ver je verwijderd bent van je doel.

De getoonde informatie was in FreeCaddie al beschikbaar, maar dankzij de update krijg je het voortaan op je Pebble-horloge te zien. Hierdoor hoef je tijdens het golfen niet meer je iPhone erbij te pakken, maar is een blik werpen op je pols voldoende. De informatie op het Pebble-scherm is gelijk aan de app: toont de iPhone de afstand in meters, dan zal je horloge dit ook doen.

De Pebble is een horloge met een e-inkscherm en Bluetooth-ontvanger, die zich draadloos met je iPhone kan verbinden. Hierdoor kunnen iPhone-applicaties zoals FreeCaddie het horlogescherm gebruiken om extra informatie op je pols te tonen. De mogelijkheid is vrij nieuw: FreeCaddie is slechts de tweede app die we van deze functie gebruik zien maken.

Downloaden: FreeCaddie (gratis, iPhone, iOS 5.1+)
Downloaden: FreeCaddie Pro (€5,49, iPhone, iOS 5.1+)

Tipgever: John

Lees meer over de Pebble in onze uitgebreide review.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2013, 9:30
Categorie Sport
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.