Gmail voor iPhone terug in de App Store

Gmail voor iPhone is terug in de App Store. De app werd twee weken geleden officieel uitgebracht, maar werd geplaagd door bugs en te weinig functies.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

gmail-blackDe Gmail-app voor iPhone is terug in de App Store. Twee weken geleden publiceerde Google de native Gmail-app, maar er bleken meerdere zaken mis mee te zijn. Google trok daarom de app een paar uur na de lancering weer in. De app werd bovendien slecht ontvangen omdat er nauwelijks functionaliteit in aanwezig was. In een blogposting legt productmanager Matthew Izatt nu uit, dat de app twee weken geleden weer werd ingetrokken, omdat er een bug in zat waardoor notificaties niet goed werkten. Ook toonde de app een foutmelding. De app is nu bijgewerkt naar versie 1.0.2.

gmail-pushOok aan de matige hoeveelheid functies zal iets worden gedaan: “We beginnen nog maar net met de Gmail-app voor iOS en zullen snelle iteraties uitvoeren om je meer functies te kunnen aanbieden”, blogt productmanager Izatt. In twee screenshots lieten we eerder zien wat de verschillen zijn met de mobiele webversie. Je kunt gebruik maken van specifieke Gmail-functies zoals labels en de priority inbox. De app is gratis in de App Store te downloaden en werkt universeel op iPhone en iPad.

Downloaden: Gmail voor iOS (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2011, 23:17
Categorie Productiviteit
Onderwerp e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.