Geroemde studie-app iStudiez Pro afgeprijsd

De iPhone-app iStudiez Pro, een ideale rooster-app en huiswerkplanner voor je school of college, is tijdelijk goedkoop te downloaden. De toepassing synchroniseert met de app op de iPad en de Mac.

iStudiez Pro tijdelijk goedkoop iPhone en MacDe al lang in de App Store meedraaiende en nog steeds goed ontvangen studie-app iStudiez Pro is tijdelijk voor 79 cent te downloaden. Het is pas de tweede keer sinds april 2009 dat de toepassing in prijs is verlaagd. iStudiez Pro is een agenda-app die in het bijzonder is toegespitst op college en de middelbare school. In de app kan je huiswerk en opdrachten bijhouden en die rangschikken op datum, deadline en per vak.

Je moet er wel even goed voor zitten om je agenda te prepareren voor de komende periode. Je kan trimesters, semesters of andere periodes invoeren in de planner, waarbij je meteen vakken kan toevoegen aan een periode. Die vakken zet je op een datum en een tijdstip van terugkeren en zo is de Planner dus in feite je rooster voor de volgende periode. Je kan er ook vakanties en contactgegevens van docenten kwijt. Per vak kan je opdrachten in de app invoeren en die voorzien van je groepsgenoten en de deadline.

iStudiez Pro huiswerk vandaagiStudiez Pro bevat een pagina met de agenda-items van vandaag en een kalender waarin je de vakken en opdrachten per dag in de maand ziet. Er is een tabblad met opdrachten die je per vervaldatum, vak en prioriteit kan sorteren en je hebt de eerder genoemde planner. De agenda van de app haalt de gegevens van je iPhone-kalender binnen, maar synchroniseert de vakken niet in terug in je agenda zodat iStudiez Pro al snel je leidende agenda wordt. Wel kan je cloud-sync activeren in de instellingen om gegevens uit te wisselen met de app op de iPad en de apart verkrijgbare iStudiez voor de Mac (€7,99).

iStudiez Pro is overladen met goede waarderingen en geniet een gemiddelde van vier sterren op 203 beoordelingen. Nu jij nog.

Downloaden: iStudiez Pro (€0,79, was €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2012, 14:40
Categorieën Onderwijs, Productiviteit
Onderwerpen game, istudiez, studenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.