Gatsby’s Golf voor iPhone krijgt Quick Play en oefenmodus

Gatsby's Golf is een golfspelletje waarmee je op een minigolfbaan 18 holes moet zien te spelen. Er is nu een Quick Play-modus toegevoegd, waarmee je 6 holes zelf kunt kiezen.

gatsbys golfGatsby’s Golf probeert niet om een zo realistisch mogelijke golfbaan te imiteren. Het gaat hierbij om minigolf, in een spelletje met intuïtieve bediening en 18 verschillende holes. Ook zijn er in de zojuist verschenen update 1.5 nu meerdere spelmodi waaruit je kunt kiezen. Er zijn drie varianten: Classic, Quick Play en Practice. In Quick Play-mode kun je willekeurig drie levels kiezen om een balletje te slaan. Er is integratie met Game Center toegevoegd, de bediening is beter en de fysiek beweging van de bal is ook natuurlijker geworden. Voor €0,79 heb je een leuk golfspelletje in handen.

Gatsby’s Golf is alleen te spelen op de iPhone; een iPad-versie is er nog niet. In elk level vind je simpele bochtjes, maar ook constructies waar je de bal doorheen kunt sturen. Om een bal te slaan geef je eerst de richting aan met een pijl op het scherm. Daarna houd je de ronde controlknop (rechtsonder) vast om te slaan. Hoe meer de linkerbalk blauw wordt, hoe harder je slaat.

Downloaden: Gatsby’s Golf (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2011, 21:15
Categorie Games
Onderwerpen game, golf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.