Gamer.nl lanceert eigen iPhone-applicatie

Gamesite Gamer.nl heeft vanaf vandaag zijn eigen iPhone- en iPod touch-applicatie die toegang tot nieuws, reviews, videoreviews, trailers en screenshots van de site verschaft. Een iPad-versie volgt snel.

Gamer.nlGamer.nl, een van Nederlands oudste gamesites, heeft vanaf vandaag zijn eigen applicatie voor de iPhone. Met de applicatie krijg je op je iPhone of iPod touch toegang tot al het gamenieuws van de site. Als je liever alleen nieuws over bijvoorbeeld de PC, Xbox of PlayStation leest, kun je de nieuwsberichten filteren op platform. Daarnaast krijg je toegang tot nieuwe en oude reviews, met de mogelijkheid om te zoeken binnen het gamesarchief van meer dan 10.000 games. Via Facebook, Twitter of e-mail kun je zowel nieuws als reviews met je vrienden delen.

Naast nieuws en reviews biedt de applicatie ook de mogelijkheid om gametrailers en videoreviews te bekijken. Ook kun je screenshots en beoordelingscijfers van bijna alle games inzien, handig als je in de winkel staat maar niet weet wat je van een game kan verwachten. Dit is de eerste versie van de applicatie. In toekomstige versies zal ook ondersteuning voor push notificaties en een reactiemogelijkheid worden toegevoegd. Een iPad-versie is eveneens in de maak, die volgt “snel” volgens uitgever Sanoma Digital. Na het gratis Gamer.nl-magazine en de mobiele site is de iPhone-applicatie onze volgende stap in de crossmediale strategie,” aldus Kris Boon, manager van Sanoma’s gamesunit.

Downloaden: Gamer.nl (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2010, 16:35
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen applicaties, game, trailers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.