Gameloft brengt Siberian Strike voor iPhone uit

Het kan niet op met het gamenieuws vandaag: na PapiMissile en Tiger Woods heeft ook Gameloft iets aan te kondigen. Vanaf vandaag is het schietspel Siberian Strike in de App Store verkrijgbaar. Het is een top-down vliegspel waarbij je in de jaren veertig als Elliott Freeman op missie bent. Je moet de vijandelijke sovjet-cyborgs vernietigen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

siberian strikeHet kan niet op met het gamenieuws vandaag: na PapiMissile en Tiger Woods heeft ook Gameloft iets aan te kondigen. Vanaf vandaag is het schietspel Siberian Strike in de App Store verkrijgbaar. Het is een top-down vliegspel waarbij je in de jaren veertig als Elliott Freeman op missie bent. Je moet de vijandelijke Sovjet-cyborgs vernietigen; op zich wat vreemd als je bedenkt dat het spel zich in de Tweede Wereldoorlog afspeelt. De game heeft 4 moeilijkheidsgraden en combineert schiet- en vliegacties. Multiplayer-gamen via Wi-Fi kan ook.

Wat de bediening betreft kun je kiezen uit accelerometer of touchscreen. Siberian Strike bevat 12 levels in verschillende omgevingen: tunnels, canyons en geheime bases. Elk level eindigt met een gigantische boss fight.

Apple blijkt zelf ook serieus werk van games te gaan maken: ze hebben zojuist Richard Teversham in dienst genomen, de voormalige senior director voor Xbox Europe.

Downloaden: Siberian Strike (€4,99)

siberian strike

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:39
Categorie Games
Onderwerpen first person shooter, gameloft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.