Foto’s tonen vermoedelijke 4490 mAh-accu voor iPad mini

De geruchtensite MacRumors heeft een aantal foto’s in handen gekregen, waarop vermoedelijk de batterij van de iPad mini te zien is. Op de foto’s is een accu met modelnummer A1445 te zien, met opdruk dat het om Apple-onderdeel 616-0641 gaat. De 3,72-Volt accu levert 16,7 wattuur energie en heeft een capaciteit van 4490 mAh. Qua […]

ipad mini batterij 2De geruchtensite MacRumors heeft een aantal foto’s in handen gekregen, waarop vermoedelijk de batterij van de iPad mini te zien is. Op de foto’s is een accu met modelnummer A1445 te zien, met opdruk dat het om Apple-onderdeel 616-0641 gaat. De 3,72-Volt accu levert 16,7 wattuur energie en heeft een capaciteit van 4490 mAh. Qua energieverbruik ligt deze batterij tussen die van de iPhone 5 (5,45 wattuur) en de derde generatie iPad (42,5 wattuur). MacRumors kan niet garanderen dat de batterij op de foto’s authentiek is, maar wijst erop dat de markeringen en opdruk op de batterij overeenkomen met eerdere batterijen van Apple-producten. Bovendien komen de afmetingen vrij goed overeen met de afmetingen die voor de iPad mini worden verwacht.

De iPad mini zal (uiteraard) niet het topmodel worden in het tabletaanbod van Apple. Intern zal de iPad mini waarschijnlijk meer zijn gebaseerd op de iPad 2, dus zonder retinascherm. De accu op de foto is nog niet afkomstig uit de normale massaproductie, want er ontbreekt nog tekst in de opdruk. Op diverse plaatsen staan X-tekens en de verplichte logo’s worden nu alleen nog weergegeven met vierkante blokjes.

Volgens geruchten gaat Apple op 23 oktober de iPad mini aankondigen, waarbij het accent wel eens kan komen te liggen op boeken en educatieve toepassingen.

ipad mini batterij 1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2012, 9:37
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.