Football Clubs Quiz: logo’s van voetbalclubs raden

Football Clubs Quiz is een game waarin je logo's van voetbalclub moet raden. Er zitten 350 logo's in de game en hoe sneller je raadt, hoe meer punten.

football clubs quiz icoonFootball Clubs Quiz is een nieuwe iPhone-app met een tamelijk simpele insteek: raad zoveel mogelijk emblemen van voetbalclubs. De app bevat logo’s van meer dan 350 voetbalclubs wereldwijd en vorm daarmee ook een uitdaging voor mensen die denken dat ze alles wel weten. Om het niet te simpel te maken zijn in logo’s van clubs als Ajax en PSV de namen ‘weggegumd’. Bij andere logo’s (bijvoorbeeld S04 en FCB) was het lastig om letters weg te photoshoppen zonder het hele logo onherkenbaar te maken, dus bij die clubs heb je een mazzeltje.

Het gaat er in Football Clubs Quiz om dat je zo snel mogelijk de logo’s herkent. Je kunt daarbij vrienden uitdagen en op een leaderboard kijken hoe jij presteert ten opzichte van anderen. Lukt het echt niet, dan kun je een hint opvragen of vrienden op Facebook of Twitter om hulp vragen. Maar dat kost tijd. Hoe sneller je een logo raadt, hoe meer punten je krijgt. Maak je een fout, dan krijg je gele en rode kaarten en bij meer dan 100 punten verdien je een voetbal, die je kunt inwisselen voor hints.

Downloaden: Football Clubs Quiz (gratis, universeel, iOS 5.0+)

football clubs quiz

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2013, 18:25
Categorie Sport
Onderwerp voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.